Huiskamerfestival Amsterdam West
Do 8 september 2022  <<

Huiskamerfestival Amsterdam West
Donderdag 8 september 2022
20.00 uur
MidWest – Cabralstraat 1

Drie voorstellingen op dezelfde locatie

Let op, de voorstellingen van 19.00 en 21.15 uur zijn verplaatst naar 20.00 uur. Heb je al tickets voor 19.00 uur of 21.15 uur? Deze zijn gewoon geldig en kun je om 20.00 uur aan de deur laten zien.

Lenny Kuhr

Niek & Guy

Jasper van der Veen

Huiskamerfestival Amsterdam West start op donderdag 8 september met een bijzonder programma in MidWest. Daar zie je drie voorstellingen in de voormalige gymschool van dit unieke gebouw. En niet de minste artiesten treden op. Lenny Kuhr is te gast. Zij brengt met haar muzikanten een muzikaal optreden. Winnaar van het Leids Cabaret Festival Jasper van der Veen treedt op. En het veelbelovende duo Niek & Guy geven acte de présence. Boek snel je tickets omdat de capaciteit voor deze voorstellingen beperkt is.

Tickets 8 september

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Gebruik daarvoor de kortingscode cjp of stadspas. Heb je beiden een kortingspas? Vul dan de code cjp 2 of stadspas 2 in. Let op, bij de ingang vragen de suppoosten naar de kortingskaarten.

BESTEL TICKETS >>

.

Drie artiesten per ronde
Je bestelt een kaartje met drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen. Nadat je online heeft betaald ontvang je de tickets per mail via Go Tickets.

Vragen over de ticketverkoop?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 2 sept
STADSDEEL OOST - za 3 sept
STADSDEEL NOORD - zo 4 sept
STADSDEEL WEST - do 8, vr 9 en za 10 sept
WEST LACHT - zo 25 sept