Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam West
Vr 8 en za 9 september 2023   <<

Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam West
Vrijdag 8 en zaterdag 9 september 2023
19.30 uur
Voorstellingen in huiskamers in en rondom de Wilhelminastraat

Het Wilhelmina Huiskamerfestival is terug in de Wilhelminastraat! Het is alweer de 18e keer dat huiskamers in en rondom de Wilhelminastraat worden omgetoverd tot intieme huiskamers. Bezoekers lopen een route door de buurt en zien drie voorstellingen van 30 minuten. Tussen de optredens door is de Figurantenbar geopend voor een pauzedrankje. Na afloop is hier ook het slotfeest.

Kies een dag en een blok en laat je verrassen door kleinkunst, cabaret, spoken word, muziek, muziektheater én musical voorstellingen!

Blokkenschema vrijdag 8 september 

Het schema wordt in het voorjaar van 2023 bekend gemaakt.

Blokkenschema zaterdag 9 september 

Het schema wordt in het voorjaar van 2023 bekend gemaakt.

Tickets

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Gebruik daarvoor de kortingscode cjp of stadspas. Heb je beiden een kortingspas? Vul dan de code cjp 2 of stadspas 2 in.

De kaartverkoop start op 1 juli 2023 via deze pagina.

Kaartverkoop bij de Figurantenbar
Op vrijdag en zaterdag verkopen we ook vanaf 16.00 uur kaarten aan de tent. Loop dan even langs bij de Figurantenbar, Rhijnvis Feithstraat 9. Kaarten kun je ook via deze website bestellen.

Drie artiesten per blok
Je bestelt een kaartje met drie voorstellingen van 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen. Kies eerst een blok en dan een groep. In iedere groep zie je dezelfde voorstellingen, maar dan in een andere volgorde.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald, ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets). Op het tickets staan de adressen vermeld.

Minder validen
Helaas is het festival niet toegankelijk voor minder validen omdat de huiskamers zich op verschillende verdiepingen bevinden.

Gratis drie voorstellingen zien?
Meld je dan aan als suppoost en begeleidt de groep van huiskamer naar huiskamer. Hier aanmelden >>

Vragen
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 1 sept
STADSDEEL OOST - za 2 sept
STADSDEEL NOORD - zo 3 sept
STADSDEEL WEST - do 7, vr 8 en za 9 sept
WEST LACHT - zo 24 sept