ECHT
Familievoorstelling (6 tot 100 jaar)
Mobil&Voorsluis   <<

Zondag 17 september
12.30 uur – Eikenbosje in het Erasmuspark Amsterdam
Bestel tickets >>

De voorstelling “ECHT” gaat over artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’. Zij spelen een variétéshow vol zang, dans en goocheltrucs.
Als de show van ‘De Magifico’s’ eenmaal op stoom is, blijkt het huwelijk toch wat minder glamoureus te zijn. Er gaat steeds meer mis en deze artiesten ego’s blijken groter dan er ruimte is op het podium. Dit leidt tot grote hilariteit.

Waar het publiek net nog in zijn broek piest van het lachen, is het een moment later stil en is er ontroering.

Een Humoristische show vol hilariteit, herkenning en troost. Omdat samenleven soms wel errug moeilijk is.

“ECHT” is een voorstelling zonder tekst in de traditie van het internationale straattheater.

Het artiestenechtpaar ‘De Magnifico’s’ wordt gespeeld door Aat Dirks en Merel Voorsluis die in het ‘echte’ leven ook getrouwd en artiesten zijn. Dat is zeker geen toeval…

Mobil&Voorsluis
De makers en spelers van Mobil&Voorsluis zijn Aat Dirks en Merel Voorsluis. Mobil&Voorsluis maken visueel straattheater zonder tekst. Ze maken fysieke comedy met publieksparticipatie.

Merel Voorsluis, theatermaker
Voorsluis speelt haar solovoorstelling SAFE 2.0. Deze voorstelling heeft getourd in Duitsland, Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland. SAFE 2.0 is een van de weinige solo straattheatervoorstellingen van een vrouw in Nederland.

In het verleden maakte zij locatietheater voorstellingen bij Theatergroep Tuig waarmee zij internationaal tourde met de voorstellingen ‘Schraapzucht’ en ‘Hellend vlak’.

Aat Dirks, theatermaker
Dirks speelt sinds 2011 woordeloze straattheater comedy onder de naam Compagnie Mobil. Van 2019 t/m 2023 in samenwerking met Karel Casier (Mobil&Casier).

Aat Dirks heeft de voorstellingen ‘Sulky M1’ en ‘Despoot’ gemaakt. En samen met Karel Casier de succesvolle straattheatervoorstelling B.V Natuur. Deze voorstellingen hebben met groot succes over de hele wereld getourd.

Tickets

Via deze website bestel je tickets. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk. Je betaalt alleen de transactiekosten van €2,50 per ticket.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald, ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets).

TICKETS WEST LACHT ZONDAG 17 SEPTEMBER

Minder validen
West Lacht is toegankelijk voor minder validen.

Kindervoorstelling
In de kindervoorstelling wordt geen taal gebruikt waardoor het voor anderstaligen toegankelijk is.

Vragen
Neem dan contact met ons op via de mail.