Huiskamerfestival Amsterdam Zuid
Vrijdag 2 september 2022
Botanische Tuin Zuidas

Huiskamerfestival Amsterdam Zuid vindt plaats op een wel heel bijzondere locatie. Tussen de tropische planten van de Botanische Tuin Zuidas zie je drie voorstellingen van 30 minuten op dezelfde locatie. Je hoeft dus niet van plek naar plek te lopen, maar je kunt rustig genieten van voorstellingen van top niveau met een drankje in de hand.

Line-up

Finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2022 Britt van Tooren treedt op. Ze viel op door haar originele voorstelling en geestige invalshoeken. Daarnaast maken we ruimte voor twee spoken word artiesten die geprogrammeerd worden door Luan Buleshkaj, zelf AKF finalist in 2020. Én we hebben een cabaretier te gast. Wie dat is wordt later bekend gemaakt. Kortom, een afwisselende, talige, muzikale en leuke avond! Boek snel je tickets, want de capaciteit is beperkt.

Programma

Vrijdag 2 september 2022
Voorstellingen om 19.00 en 21.15 uur.


Tickets

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Gebruik daarvoor de kortingscode cjp of stadspas. Heeft u beiden een kortingspas? Vul dan de code cjp 2 of stadspas 2 in. Let op, bij de ingang vragen de suppoosten naar de kortingskaarten. Er is een drankje bij de ticketprijs inbegrepen.

.
Drie artiesten per ronde

Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail (afzender is Go Tickets). De tickets worden bij de ingang gescand. Heb je tickets met korting besteld? Onze medewerkers vragen bij binnenkomst om de kortingskaart!

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat 15 minuten voor aanvang open. Na aanvang is toegang niet meer mogelijk.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je wijk!

STADSDEEL ZUID - vr 2 sept
STADSDEEL OOST - za 3 sept
STADSDEEL NOORD - zo 4 sept
STADSDEEL WEST - do 8, vr 9 en za 10 sept