Programma Huiskamerfestival Amsterdam Zuid
Vrijdag 4 september 2020
Botanische Tuin Zuidas

19.00 – 20.30 uur
Kirsten van Teijn | n00b | Pieter Jouke

21.15 – 22.45 uur
Kirsten van Teijn | n00b | Pieter Jouke

Vrijdag 4 september 2020 strijkt het Huiskamerfestival neer in Amsterdam Zuid. Dit keer niet in huiskamers vanwege COVID-19, maar op een bijzondere locatie achter de VU, namelijk de Botanische Tuin Zuidas! Hier zie je in de prachtige tuin drie voorstellingen van steeds 30 minuten.  We zorgen ervoor dat het publiek op veilige afstand van elkaar de voorstellingen kan zien. Klik hierboven op de naam van de artiest voor een uitgebreide omschrijving.


.
Hoe werkt het precies?

Via deze website bestel je de tickets. Je kunt aangeven of je naast elkaar wilt zitten, of dat je liever een losse stoel hebt met 1,5 meter afstand van elkaar. Nadat je de tickets hebt besteld, ontvang je per email een bevestiging en een link naar de tickets. Het programma duurt 1,5 uur zonder pauze. Bij binnenkomst krijg je een drankje. Dit is meegenomen in de ticketprijs.

.
Kies je wijk!

STADSDEEL ZUID - vr 4 sept
STADSDEEL OOST - za 5 sept
STADSDEEL NOORD - zo 6 sept
STADSDEEL WEST - vr 11 en za 12 sept

Tickets
Via deze website koop je online kaartjes. De ticketprijs is €22,50 (regulier tarief) en €10,- met CJP of Stadspaskorting (inclusief drankje en exclusief transactiekosten).

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail. Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat twintig minuten voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Wacht buiten op 1.5 meter afstand van andere bezoekers totdat je naar binnen kunt. Desinfectiegel is gratis verkrijgbaar. Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Gezondheidsklachten
Bij Corona-gerelateerde gezondheidsklachten vragen wij je om thuis te blijven. Geef dit door via info@theaterinhuis.nl.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je wijk!

STADSDEEL ZUID - vr 4 sept
STADSDEEL OOST - za 5 sept
STADSDEEL NOORD - zo 6 sept
STADSDEEL WEST - vr 11 en za 12 sept