Huiskamerfestival Amsterdam Zuid
Vrijdag 3 september 2021
Botanische Tuin Zuidas

Huiskamerfestival Amsterdam wordt georganiseerd op 1,5 meter afstand. Het vertonen van een negatief test- of vaccinatiebewijs is niet nodig. U wordt geplaceerd door onze vrijwilligers.

Huiskamerfestival Amsterdam is terug in de stad en vindt dit jaar plaats van 3 t/m 11 september in verschillende Amsterdamse buurten. Het festival komt met een aangepast concept waardoor er op een veilige manier genoten kan worden van verschillende voorstellingen van zowel jonge artiesten als gerenommeerde makers. We toveren unieke locaties om tot de ‘grootste huiskamers’ van Amsterdam.

Op vrijdag 3 september zijn wij te vinden in de Botanische Tuin in stadsdeel Zuid. De tuin is voor één avond onze huiskamer. Het avondprogramma  begint om 19.00 en om 21.15 uur met optredens van Charo Duran, Farida Laan en Luan Buleshkaj & vrienden. Een gevarieerd programma met muziek, cabaret en spoken word.

Het programma duurt 1,5 uur en bij binnenkomst krijg je een drankje.

We verwelkomen je graag tijdens deze unieke editie van Huiskamerfestival Zuid.

Programma

19.00 uur –  Charo Durán | Farida Laan | Luan Buleshkaj & vrienden
21.15 uur –  Charo Durán | Farida Laan | Luan Buleshkaj & vrienden


Tickets

Huiskamerfestival Zuid is uitverkocht

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Tickets zijn inclusief een drankje.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail (afzender is Go Tickets). De tickets worden bij de ingang gescand. Heb je tickets met korting besteld? Onze medewerkers vragen bij binnenkomst om de kortingskaart!

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat 15 minuten voor aanvang open. Na aanvang is toegang niet meer mogelijk.
Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Gezondheidsklachten
Bij Corona-gerelateerde gezondheidsklachten vragen wij je om thuis te blijven. Geef dit door via info@theaterinhuis.nl.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je wijk!

STADSDEEL ZUID - vr 3 sept
STADSDEEL OOST - za 4 sept
STADSDEEL NOORD - zo 5 sept
STADSDEEL WEST - vr 10 en za 11 sept
WEST LACHT - za 25 en zo 26 sept