Huiskamerfestival Amsterdam zoekt suppoosten

Beste suppoost,

Huiskamerfestival Amsterdam komt er aan! Van 30 augustus t/m 7 september 2024 beleven we alweer de 19e editie van het leukste festival van Amsterdam. En het beloofd weer een groot feest te worden! Maar we kunnen het niet zonder jou. Dus, ben je erbij? En loop je een route mee?

Met Theater in Huis komen we weer in alle hoeken van de stad Amsterdam, waar verschillende groepjes bezoekers langs de huiskamers trekken om daar jong talent of gerenommeerde makers die een try-out podium zoeken, te zien. De route bestaat uit drie verschillende huiskamers en daarvoor zoeken we weer suppoosten die de bezoekers in hun wandeling door de buurt kunnen begeleiden. Dit houdt in dat je in tweetallen een groep van ongeveer 25 bezoekers begeleidt; contact houdt met de artiest over wanneer je met je groepje naar binnen mag en zorgt dat we op tijd kunnen beginnen bij elk adres.

Sommige grote locaties worden meerdere keren gebruikt op de zelfde avond. Dat betekent dat je bij sommige avonden of kindervoorstellingen wel op één plek blijft en daar het publiek ontvangt. Daar rouleren we niet van plaats, maar van artiest, zodat je ook daar kunt genieten van een gevarieerd programma.

Vind je het leuk om weer mee te lopen en de artiesten weer van dichtbij mee te maken: reageer dan via de onderstaande link. Daar vind je een opsomming van de festival-dagen die we allemaal gaan doen in september en kun je aangeven waar je bij wilt zijn en of je al een suppoostenpartner hebt of niet. Heel leuk om jullie na de zomer weer te kunnen zien! Hopelijk tot dan!

 

   Wilt u meedoen? Klik hier

   Heeft u vragen?
   Neem contact op met Pijke ter Laak.