Huiskamerfestival Oost
Zaterdag 3 september 2022

Huiskamerfestival Amsterdam vindt plaats van 2 t/m 10 september 2022.

Programma

In het voorjaar maken we het nieuwe programma bekend. Hou deze website in de gaten of schrijf je onderaan deze site in voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste weet wie er komen spelen en wanneer de kaartverkoop begint.

Tickets

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht. De ticketverkoop start op 1 juli 2022.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

In de huiskamerroute kies je voor Groep 1, 2 of 3. Je ziet dezelfde voorstellingen, maar per groep in een andere volgorde

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets). Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat 15 minuten voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 2 sept
STADSDEEL OOST - za 3 sept
STADSDEEL NOORD - zo 4 sept
STADSDEEL WEST - do 8, vr 9 en za 10 sept