Huiskamerfestival Oost
Zaterdag 31 augustus 2024
Huiskamerroute rondom het Eikenplein

Huiskamerfestival Amsterdam Oost

Op zaterdag 31 augustus 2024 strijkt het huiskamerfestival neer in Amsterdam Oost. Huiskamers rondom het Eikenplein worden speciaal voor het festival omgetoverd tot tijdelijke theaters. Loop een route door de buurt en zie drie voorstellingen van 30 minuten. We programmeren zowel jonge aanstormende artiesten als gerenommeerde makers. Zo zijn Luuk Ransijn, Paddy en de tijdgenoten, Celine Schrama en David van Rosmalen te gast. Luuk Ransijn won in 2023 het Amsterdams Kleinkunst Festival en is in voorbereiding voor zijn eerste avondvullende voorstelling. Paddy en de tijdgenoten en David van Rosmalen schopten het dit jaar bij het Amsterdams Kleinkunst Festival tot de halve finales. Grote talenten die nu al te bewonderen zijn. Oudgediende Ronald Snijders komt met nieuw materiaal naar het festival. Met zijn droge humor weet hij menig bezoeker aan het lachen te krijgen. Hermes Ahmadi verrast met zijn scherpzinnige blik op de Nederlandse maatschappij. En Victor Luis van Es speelt in voorbereiding op zijn theaterprogramma nieuw materiaal. Kortom, een zeer gevarieerd programma waarin je nieuwe artiesten kunt ontdekken en je lekker kunt laten onderdompelen in verrassende voorstellingen.

Voor de kinderen bieden we een gratis toegankelijke voorstelling aan genaamd Kubus kubus kubus (3-8 jaar). Deze start om 11.00 uur in Factor IJ op IJburg.

Routes

BLOK ALuuk Ransijn | Celine Schrama | Victor Luis van Es
BLOK BRonald Snijders | Paddy en de tijdgenoten | Hermes Ahmadi
BLOK CDavid van Rosmalen | Paddy en de tijdgenoten | Ronald Snijders

Programma 

11.00 uur – Kindervoorstelling Kubus kubus kubus in Factor IJ

20.00 uur – 1e voorstelling huiskamerroute
20.30 uur
– Pauze
21.00 uur
– 2e voorstelling
21.30 uur
– Pauze
22.00 uur
– 3e voorstelling
22.30 uur
– Einde


Tickets

BESTEL HIER JE TICKETS - za 31 aug

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €27,50 (regulier tarief) en €17,50 (CJP / Stadspas / 65plus). Gebruik daarvoor de kortingscode KORTING1. Heb je beiden een kortingspas? Vul dan de code KORTING2 in. Eerst selecteer je het aantal tickets en vul je je gegevens in. Daarna is er de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen. Let op, bij de ingang vragen de suppoosten naar de kortingskaarten!

De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Je betaalt alleen de transactiekosten van €2,50 per ticket.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald, ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets).

Drie artiesten per blok
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen. Kies eerst een blok en dan een groep. In iedere groep zie je dezelfde voorstellingen, maar dan in een andere volgorde.

Minder validen
Het is mogelijk om op maat een route samen te stellen voor minder validen. Stuur ons dan een mail >>.

Gratis drie voorstellingen zien?
Meld je dan aan als suppoost en begeleidt de groep van huiskamer naar huiskamer. Hier aanmelden >>

Vragen
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

HUISKAMERFESTIVAL ZUID - vr 30 aug
HUISKAMERFESTIVAL OOST - za 31 aug
HUISKAMERFESTIVAL NOORD - zo 1 sept
HUISKAMERFESTIVAL WEST - wo 4, vr 6 en za 7 sept