Huiskamerfestival Oost
Zaterdag 4 september 2021
Q-Factory én huiskamers rondom Oostpoort

Huiskamerfestival Amsterdam wordt georganiseerd op 1,5 meter afstand. Het vertonen van een negatief test- of vaccinatiebewijs is niet nodig. U wordt geplaceerd door onze vrijwilligers. Ook de huiskamerroutes vinden op 1,5 meter afstand plaats.

Huiskamerfestival Amsterdam is terug in de stad en vindt dit jaar plaats van 3 t/m 11 september in verschillende Amsterdamse buurten. Het festival komt met een aangepast concept waardoor er op een veilige manier genoten kan worden van verschillende voorstellingen van zowel jonge artiesten als gerenommeerde makers. We toveren unieke locaties om tot de ‘grootste huiskamers’ van Amsterdam en gaan weer gedeeltelijk terug de huiskamers in!

Op zaterdag 4 september is Huiskamerfestival Oost te gast in de Q-Factory.

We beginnen de ochtend om 11.00 uur met een kindervoorstelling voor iedereen vanaf 2+. De voorstelling Flamenco Fluisterstad door Simone de Jong is geheel gratis te bezoeken. Aanmelden is wel nodig (mogelijk vanaf 1 juli).

Het avondprogramma begint om 19.00 en om 21.15 uur met optredens van de Joke’s (Theo Nijland, Jan-Paul Buijs en Bart Rijnink), Martijn Kardol en Kalpanarts. Het programma duurt 1,5 uur en bij binnenkomst krijg je een drankje.

Om 20.00 uur start er ook een huiskamerroute vol muzikale optredens. Ga op bezoek bij de bewoners uit Oost en ontdek een nieuwe generatie theatermakers.

We verwelkomen je graag bij deze unieke editie van Huiskamerfestival Oost!

Programma 4 september

11.00 uur 
Flamenco Fluisterstad – kindervoorstelling (gratis toegang, reserveren verplicht)
Locatie: Q-Factory – UITVERKOCHT

19.00 uur De Joke’s: Theo Nijland, Jan-Paul Buijs en Bart Rijnink | KalpanartsMartijn Kardol
Locatie: Q-Factory

20.00 uur Boban Benjamin Braspenning | Farah Coppola & Pleun van Vliet | Lotte Velvet
Locatie: huiskamers rondom Oostpoort – UITVERKOCHT

21.15 uur –De Joke’s: Theo Nijland, Jan-Paul Buijs en Bart Rijnink | Kalpanarts | Martijn Kardol
Locatie: Q-Factory

22.45 uur – Eindborrel
Locatie: Q-Factory

Tickets

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Tickets zijn inclusief een drankje. De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

In de huiskamerroute kies je voor Groep 1, 2 of 3. Je ziet dezelfde voorstellingen, maar per groep in een andere volgorde

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets). Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat 15 minuten voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 3 sept
STADSDEEL OOST - za 4 sept
STADSDEEL NOORD - zo 5 sept
STADSDEEL WEST - vr 10 en za 11 sept
WEST LACHT - za 25 en zo 26 sept