Tickets Huiskamerfestival Amsterdam

Huiskamerfestival Amsterdam wordt georganiseerd op 1,5 meter afstand. Het vertonen van een negatief test- of vaccinatiebewijs is niet nodig. U wordt geplaceerd door onze vrijwilligers. Ook de huiskamerroutes vinden op 1,5 meter afstand plaats.

Tickets Huiskamerfestival Zuid
Vrijdag 3 september 2021 – UITVERKOCHT >>

Tickets Huiskamerfestival Oost
Zaterdag 4 september 2021 >>

Tickets Huiskamerfestival Noord
Zondag 5 september 2021 >>

Tickets Wilhelmina Huiskamerfestival West
Vrijdag 10 september 2021 – UITVERKOCHT >>

Tickets Wilhelmina Huiskamerfestival West
Zaterdag 11 september 2021 >>

Tickets West Lacht
Zaterdag 24 en zondag 25 september 2021 >>

Hoe werkt het?
Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Tickets zijn inclusief een drankje. De kindervoorstellingen zijn gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht. De kaartverkoop start op 1 juli 2021. Huiskamerfestival Zuid, Oost en West zijn inmiddels in de verkoop.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

In de huiskamerroute kies je voor Groep 1, 2 of 3. Je ziet dezelfde voorstellingen, maar per groep in een andere volgorde.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail. Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien. Op het ticket staat de locatie vermeld waar je wordt verwacht.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat een kwartier voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Wacht buiten op 1.5 meter afstand van andere bezoekers totdat je naar binnen kunt. Desinfectiegel is gratis verkrijgbaar. Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.

Op de locatie
Bij binnenkomst ontvang je een drankje. Dit is inbegrepen in de ticketprijs. Er is geen garderobe. Zodra je de zaal inloopt is het niet meer mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Medewerkers vertellen waar je kunt gaan zitten en wanneer je je plaats kunt verlaten.

Gezondheidsklachten
Bij Corona-gerelateerde gezondheidsklachten vragen wij je om thuis te blijven. Geef dit door via info@theaterinhuis.nl.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.