Tickets Huiskamerfestival Amsterdam

Hoe werkt het?
Via deze website koop je online kaartjes. De ticketprijs is €22,50 (regulier tarief) en €10,- met CJP of Stadspaskorting (inclusief drankje en exclusief transactiekosten). De kindervoorstellingen zijn gratis toegankelijk. Reserveren voor de kindervoorstellingen is wel verplicht.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail. Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien. Op het ticket staat de locatie vermeld waar je wordt verwacht.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat een kwartier voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Wacht buiten op 1.5 meter afstand van andere bezoekers totdat je naar binnen kunt. Desinfectiegel is gratis verkrijgbaar. Volg de aanwijzingen op van onze medewerkers.

Op de locatie
Bij binnenkomst ontvang je een drankje. Dit is inbegrepen in de ticketprijs. Er is geen garderobe. Zodra je de zaal inloopt is het niet meer mogelijk gebruik te maken van de toiletten. Medewerkers vertellen waar je kunt gaan zitten en wanneer je je plaats kunt verlaten.

Gezondheidsklachten
Bij Corona-gerelateerde gezondheidsklachten vragen wij je om thuis te blijven. Geef dit door via info@theaterinhuis.nl.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.