Huiskamerfestival Noord
Zondag 5 september 2021
Tolhuistuin en huiskamers rondom de Van der Pekstraat

Huiskamerfestival Amsterdam is terug in de stad en vindt dit jaar plaats van 3 t/m 11 september in verschillende Amsterdamse buurten. Het festival komt met een aangepast concept waardoor er op een veilige manier genoten kan worden van verschillende voorstellingen van zowel jonge artiesten als gerenommeerde makers. We toveren unieke locaties om tot de ‘grootse huiskamers’ van Amsterdam en gaan weer gedeeltelijk terug de huiskamers in!

Op zondag 5 september zijn wij te vinden in de Tolhuistuin in Stadsdeel Noord. De tuin is voor één dag onze huiskamer. We beginnen de ochtend om 11.00 uur met een kindervoorstelling voor iedereen vanaf 2+. Deze voorstelling is geheel gratis te bezoeken. Aanmelden is hierbij wel nodig (tickets vanaf 1 juli beschikbaar).

Het middagprogramma begint om 14.30 uur met optredens van Man || Co (dans), Luan Buleshkaj & vrienden (spoken word) en Lebbis (cabaret). Zij treden ook om 19.00 uur op. Het programma duurt 1,5 uur en bij binnenkomst krijg je een drankje.

Om 14.30 uur start er tevens een huiskamerroute vol muzikale optredens. Ga op bezoek bij de bewoners uit Noord en ontdek een nieuwe generatie theatermakers.

We verwelkomen je graag tijdens deze unieke editie van Huiskamerfestival Noord!

Programma

11.00 uur –
 Kindervoorstelling Pim & Pom en de beestenbende (gratis toegang, reserveren verplicht)
Locatie: Tolhuistuin

14.30 uur – 
Man || Co | Lebbis | Luan Buleshkaj en vrienden
Locatie: Tolhuistuin

14.30 uur
 – 3 huiskamervoorstellingen van 30 minuten
Locatie: huiskamers rondom de Van der Pekstraat

19.00 uur Man || Co | Lebbis | Luan Buleshkaj en vrienden
Locatie: Tolhuistuin

Tickets
Via deze website bestel je vanaf 1 juli je tickets. De ticketprijs is €25,- (regulier tarief) en €15,- (CJP of Stadspas). Tickets zijn inclusief een drankje en exclusief transactiekosten. De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail. Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat twintig minuten voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 3 sept
STADSDEEL OOST - za 4 sept
STADSDEEL NOORD - zo 5 sept
STADSDEEL WEST - vr 10 en za 11 sept