Huiskamerfestival Noord
Zondag 5 september 2021
Tolhuistuin

Zondag 5 september 2021 strijkt het Huiskamerfestival neer in Amsterdam Noord. Dit jaar keren we gefaseerd terug naar het oorspronkelijke concept. Er zal één theaterroute langs drie huiskamers gaan, waar je op veilige afstand van elkaar in kleine groepjes kunt genieten van voorstellingen. Daarnaast bouwen we de Tolhuistuin om tot grootste buiten huiskamer van Noord, waar je drie voorstellingen op dezelfde locatie ziet. Alles op 1,5 meter afstand. Ook bieden we voor kinderen een uniek programma aan en krijgen ouderen een speciaal programma op maat. Onder het motto “kunnen jullie niet naar ons komen, dan komen we naar jullie toe” organiseren we muzikale ontmoetingen tussen ouderen en artiesten.

Programma
11.00 uur – Kindervoorstelling in de Tolhuistuin (gratis toegang, wel reserveren)
14.30 uur – BLOK I – 3 voorstellingen van 30 minuten in de Tolhuistuin
14.30 uur – BLOK II – 3 voorstellingen van 30 minuten in huiskamers rondom de Van der Pekstraat
19.00 uur – BLOK III – 3 voorstellingen van 30 minuten in de Tolhuistuin

Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste het nieuws over de line-up en kaartverkoop!

Hoe werkt het precies?
Via deze website bestel je vanaf 1 juli je tickets. Je kunt aangeven of je naast elkaar wilt zitten, of dat je liever een losse stoel hebt met 1,5 meter afstand van elkaar. Nadat je de tickets hebt besteld, ontvang je per email een bevestiging en een link naar de tickets. Het programma duurt 1,5 uur zonder pauze. Bij binnenkomst krijg je een drankje. Dit is meegenomen in de ticketprijs.

De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht zodat we iedereen een mooi plekje kunnen geven.

Reserveer snel je tickets want de capaciteit is beperkt.

.
Tickets
Via deze website bestel je vanaf 1 juli je tickets. De ticketprijs is €23,50 (regulier tarief) en €15,- met CJP of Stadspaskorting (inclusief drankje en exclusief transactiekosten). De kindervoorstelling is gratis toegankelijk. Wel is reserveren verplicht.

Drie artiesten per ronde
Je koopt een kaartje met drie voorstellingen van steeds 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen.

E-tickets
Nadat je online hebt betaald ontvang je de tickets per mail. Print de tickets uit, het is je toegangsbewijs. Je kunt de tickets ook op je mobiele telefoon laten zien.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Bij aankomst
De locatie gaat twintig minuten voor aanvang open. Na aanvang kun je helaas niet meer naar binnen.
Wacht buiten op 1.5 meter afstand van andere bezoekers totdat je naar binnen kunt. Desinfectiegel is gratis verkrijgbaar. Bij binnenkomst krijg je een drankje. Onze medewerkers zorgen voor een goed verloop van binnenkomst tot einde voorstelling.

Gezondheidsklachten
Bij Corona-gerelateerde gezondheidsklachten vragen wij je om thuis te blijven. Geef dit door via info@theaterinhuis.nl.

Vragen?
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

STADSDEEL ZUID - vr 3 sept
STADSDEEL OOST - za 4 sept
STADSDEEL NOORD - zo 5 sept
STADSDEEL WEST - vr 10 en za 11 sept