Farah Coppola & Pleun van Vliet   <<
Verhalen van liefdesexperts

Huiskamerfestival Amsterdam Oost
Zaterdag 4 september 2021 – 20.00 uur
Huiskamerroute
UITVERKOCHT

Zij weten alles over liefde. Waar je het kan vinden, wanneer het écht is en waarom je soms hard moet wegrennen. En waar ze vooral goed in zijn, is het repareren van gebroken harten. In deze storytelling voorstelling delen Farah en Pleun de liefdesverhalen die jij nodig hebt. Je gaat naar huis met een warm, gelukkig hart. En anders moet je blijven. Voor meer verhalen.

Farah Coppola (1987) groeide op in Sicilië met haar Siciliaanse vader en Franse moeder. Op haar 10de startte ze een nieuw leven in Nederland. Haar liefde voor storytelling is zo groot dat ze haar Europese Politiek carrière inruilde om verhalen te vertellen. Ze heeft de Mezrab Storytelling School afgerond in 2021. Farah vertelt graag over de goddelijke komedie drama van haar familie, levensbloopers en vreemde ontmoetingen.

Als reguliere ‘vreemde eend in de bijt’, heeft Pleun van Vliet (1970) er enorm plezier in wonderlijke achtergrondfiguren in al hun aandoenlijke complexiteit midden op het podium te plaatsen. Pleun is een drieste creatieveling die bekende verhalen vertelt vanuit een ongebruikelijk perspectief om het vreemde en ondenkbare van ‘de ander’ dichtbij te brengen en een warm onthaal te garanderen in ieders hart.

Tekst en spel: Farah Coppola en Pleun van Vliet
Begeleiding: Sahand Sahebdivani
Foto’s: Karl Giesrieg
Foto header: Kelly Sikkema