Festival JAN EEF
Za 27 oktober 2018
Jan Evertsenstraat
Amsterdam West


Het festival

Bekijk de line-up | Bestel tickets

Op zaterdag 27 oktober 2018 vindt de zevende editie van Festival JAN EEF plaats. De formule is nog dezelfde als toen het begon: bezoekers krijgen drie verschillende theatervoorstellingen te zien in omgebouwde winkelruimtes. Daarna is er traditiegetrouw een groot feest bij MidWest. Wat maakt dit unieke buurtfestival zo bijzonder?

In 2011 wilde de winkelstraatvereniging ‘Ik Geef om de Jan Eef’ een cultureel evenement in de buurt neerzetten, dat bewoners en ondernemers aan elkaar zou verbinden. Dat was de start van een succesvolle samenwerking met ‘Theater in Huis’. Buurtbewoners en alle andere geïnteresseerden maken op een ludieke manier kennis met elkaar, met nieuwe of bekende winkels en met talentvolle artiesten. Theatermakers, cabaretiers en ander aanstormend talent staan ineens tussen de schappen en de kassa, voor een intiem klein publiek.

Om 13.30 uur opent MidWest haar deuren voor de kindervoorstelling Mijn kleine zeemeermin voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Deze voorstelling is gratis toegankelijk.

Om 15.30 uur start er een muziekwandeling onder leiding van buurtbewoner Ben Berntsen. De wandeling gaat langs verschillende huizen waar markante muzikanten hebben gewoond. Inschrijven via b.berndsen@hetnet.nl.

Vanaf 22.30 uur kun je dansen in de gymzaal van MidWest of lekker opwarmen bij de vuurkorf op de binnenplaats.

Festival JAN EEF is onderdeel van 24H West dat op 27 oktober 2018 plaats zal vinden.

Open de ticketshop in een nieuw venster >>