PADDY & DE TIJDGENOTEN <<

Huiskamerfestival Oost
Za 31 augustus 2024 – 20.00 uur
Blok B en C

Zeit ist eine Illusion
Zeit ist eine Illusion is een compacte en eigentijdse revue, geschreven door Paddy Schleidt. Als publiek neem je voor even een kijkje in het drukke leven van Paddy, waar prikkels de norm zijn en de manier waarop we tijd ervaren impact heeft op ons dagelijks bestaan. Een humoristische, verwarrende en vooral muzikale verkenning. Paddy en haar “tijdgenoten”, bestaande uit Myrthe, Amélie en Daniëlle, brengen niet alleen sketches, maar presenteren je ook een gevarieerd muzikaal repertoire, van pop ballads tot kleinkunst, cabaret en zelfs een vierstemmig gospelnummer over de 5e dimensie. De betekenis van tijd staat hier overal centraal. Maar wat als blijkt dat tijd slechts een illusie is.

Over Paddy en de tijdgenoten
Paddy is zangeres, actrice en theatermaker en is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde eerder in o.a. Dagboek van een Herdershond van Toneelgroep Maastricht, ‘Nederland, een teleurstellend Kutland in Europa’ van TC Macabre en in verschillende producties bij het Wilminktheater. In 2022 won ze de Publieksprijs van de Werkplaats Walhalla Pitch met haar voorstelling ‘Zeit ist eine Illusion’.

Myrthe van der Vuurst de Vries is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten en speelde eerder in o.a. ‘Snowponies – De Alex Klaasen Revue’, verschillende voorstellingen i.s.m. Kiki Jaski en Jan Groenteman en in de voorstelling ‘What Ever Happened To Mr. Pete?’, van het Zuidelijk Toneel.

Amélie Ackx is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde eerder in o.a. Spaghettirellen van TG de Jonge Honden, AQUEERIUS en in verschillende producties bij het Wilminktheater.

Daniëlle Deddens is in 2023 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater, Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde eerder in o.a. Artist in Residence bij Karavaan, Hendrik Groen – Opgewekt naar de Eindstreep en Solitude Hotel.