RONALD SNIJDERS
Kleine Show

Tickets 01-09-2019 >>
Huiskamerfestival Amsterdam Noord (Blok A en B)

navigeer naar >> noord

In Kleine Show leest absurdist Ronald Snijders voor uit nieuw werk en biedt een staalkaart van zijn kunnen uit zijn huidige programma Groot Succes 2: een opeenstapeling van normale anekdotes, nieuwe woorden en teksten waarin onze taal het wederom op vrolijke wijze verliest van zijn humor. ‘Slappe lach verzekerd’ schreef de Volkskrant over hem.

Groot Succes 2
Nederland staat aan de vooravond van een nieuw theaterprogramma van Ronald Snijders, Groot Succes 2. Groot Succes 2 is de opvolger van Groot Succes, een show van Snijders die nog niet in de theaters te zien is geweest. Verwacht wederom onverwachte taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels.

Ronald Snijders maakte eerder One Man Show en Welke Show (De Volkskrant ★★★★, nominatie Poelifinario, beste voorstelling van 2016). Hij schreef onder andere de bestsellers De Schrikkelkalender, De Alfabetweter; 1000 nieuwe woorden die het niet gaan redden en Kopdichtbundel. Op televisie was Snijders te zien met De Staat van Verwarring en RamBam.