Sanjeevani Hendriks   <<
Ik had wel dood kunnen zijn

Wilhelmina Huiskamerfestival West
Vrijdag 10 september 2021 – 20.00 uur
Huiskamer in de Wilhelminastraat
UITVERKOCHT

In Ik had wel dood kunnen zijn geeft Sanjeevani een inkijk in het leven van een alleenstaand kind dat zichzelf opvoedt in een wereld zonder rolmodellen en schijnt zij haar eigen licht op het thema adoptie. In deze energieke voorstelling zien we iemand die veel vragen heeft, maar nooit antwoorden gaat krijgen.
Lukt het haar, om zonder antwoorden, volwassen te worden?

Over Sanjeevani Hendriks
Sanjeevani Hendriks (1982, geboren in Ragam, woonachtig in Amersfoort) woont al ruim 8 jaar in een superdure huurwoning, maar zij is enorm gelukkig met haar woning, want zij heeft een dakterras van 72m2, een opblaasbare jacuzzi, een ligbad, een park met een vijver als achtertuin en een winkelcentrum als buren waar zij, na een wandeling op zondag, als lunch graag frietjes met pindasaus en cola eet.
Sanjeevani studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Theateracademie te Amsterdam als zelfstandig uitvoerend theatermaakster. Sindsdien is zij bezig geweest om zichzelf te ontwikkelen om uiteindelijk de cabaretvloer op te stappen.

In 2015 besloot Sanjeevani dat het de hoogste tijd was om met een regisseur te gaan werken aan haar eerste solo cabaretprogramma, en nu, vele vlieguren verder, vond Sanjeevani het de hoogste tijd voor een nieuwe uitdaging, en schreef zich in voor deze editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Credits
Tekst en spel: Sanjeevani Hendriks
Regie begeleiding: Vincent Wijlhuizen
Foto: Anne van Zantwijk