Vondelfestival
Za 2 juni 2018
Vondelpark Amsterdam

Het festival

Het Vondelfestival was een groot succes! Binnenkort verschijnen hier de foto’s.

Tijdens het Vondelfestival lopen bezoekers een geheime route door het bekendste park van Nederland langs drie verschillende locaties. Per locatie treden er artiesten in verschillende disciplines op, van cabaret en muziektheater tot funky hammond grooves. Onderweg wordt het publiek verrast door pop-up optredens in het Vondelpark.

Met optredens van Glodi Lugungu (jury- en publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival),  Janneke de Bijl (jury- en publieksprijs Cameretten), Orgel Vreten en Nienke Nasserian (Entreeprijs Theaterfestival Boulevard).

NIEUW: de rondleiding over de Koeienweide!

Bekijk de line-up >>

Inschrijven mailinglijst

* indicates required





Geheime route

Een dag voordat het festival begint krijgen bezoekers per mail een verzamelplaats en een codewoord. Nadat het codewoord fluisterend is uitgesproken bij de suppoost, begint de geheime route langs nieuwe talenten en gevestigde namen. Bezoekers lopen een route waarbij ze drie locaties aandoen waar diverse voorstellingen in verschillende disciplines van een half uur worden getoond. Onderweg worden zij verrast door kleine performances in het park. Het Vondelfestival programmeert zowel cabaret en kleinkunst als muziektheater en klassieke muziek. De avond wordt afgesloten met een feest in De Hollandsche Manege.

6e editie in 2018

Op zaterdag 2 juni 2018 vond de zesde editie van het Vondelfestival plaats 🙂

[efb_likebox fanpage_url=”Theaterinhuis” box_width=”350″ box_height=”450″ locale=”nl_NL” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]