Brouwersgracht Huiskamerfestival

Op zondag 26 januari 2020 vindt de eerste editie van het Brouwersgracht Huiskamerfestival plaats. Tijdens dit nieuwe huiskamerfestival zullen drie Halve Finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival optreden in verschillende huiskamers aan de Brouwersgracht. Ontdek dit pittoresk stukje Amsterdam en ontdek de nieuwe talenten van de toekomst!

Artiesten

Op dit moment vinden de voorrondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival plaats. Negen deelnemers strijden om de zes felbegeerde plaatsen in de Halve Finalistentournee. De artiesten spelen op weg naar de halve finales in april in Theater Bellevue op verschillende locaties door het land om hun programma’s verder aan te scherpen. Misschien ziet u wel op 26 januari de winnaar van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2020! Dat het winnen van het festival loont is wel bewezen tijdens de afgelopen jaren. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Yentl en de Boer, Pieter Derks, Stefano Keizers en Van der Laan en Woe kunnen zich scharen onder het illustere rijtje van oud finalisten.

Programma

Zondag 26 januari 2020
15.00 uur – Verzamelen (adres staat op het e-ticket)
15.30 uur – 1e voorstelling
16.00 uur – Pauze
16.30 uur – 2e voorstelling
17.00 uur – Pauze
17.30 uur – 3e voorstelling
18.00 uur – Slotborrel
19.00 uur – Einde

Organisatie

Deze speciale editie van het huiskamerfestival wordt georganiseerd door Theater in Huis in samenwerking met Frederik Franken en Babette Hofstede. Voor vragen kunt u contact opnemen met Babette ‭06-24355710 of babettehofstede@gmail.com‬.

Kaartverkoop

Hoe werkt het?
Via deze website koopt u online kaartjes. De ticketprijs is €26,90 (incl. transactiekosten).

Open de ticket link in een nieuw venster
https://tickets.ticket.monster/?lang=nl&distributionId=161581&eventId=356273

E-tickets
Nadat u online heeft betaald ontvangt u de tickets per mail. Print de tickets uit, het is uw toegangsbewijs. U kunt de tickets ook op uw mobiele telefoon laten zien.

Land
Selecteer in het formulier The Netherlands (het staat dus bij de T).

Toegankelijkheid
Omdat u de huiskamers zich op verschillende etages bevinden is het festival helaas niet toegankelijk voor minder validen.

Restitutie
Restitutie is niet mogelijk.

Vragen?
Neem dan contact op met Babette Hofstede.