Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam West
Vr 6 en za 7 september 2024   <<

Wilhelmina Huiskamerfestival Amsterdam West
Vrijdag 6 en zaterdag 7 september 2024
19.30 uur
Voorstellingen in huiskamers in en rondom de Wilhelminastraat

Het is alweer de 19e keer dat huiskamers in en rondom de Wilhelminastraat worden omgetoverd tot intieme huiskamers. Bezoekers lopen een route door de buurt en zien drie voorstellingen van 30 minuten. Tussen de optredens door is de Figurantenbar geopend voor een pauzedrankje. Na afloop is hier ook het slotfeest.

Kies een dag en een blok en laat je verrassen door kleinkunst, cabaret, spoken word, muziek, muziektheater én musical voorstellingen!

Programma 6 & 7 september 

17.30 uur BBQ Bastiaan Res bij Café de Figuranten (Rhijnvis Feithstraat 9). Reserveren is niet mogelijk, schuif gezellig aan

19.30 uur
Voorstellingen in huiskamers en op bijzondere locaties in de wijk

22.00 uur – Dansen met DJ’s Joost Oomen en Daan Doesborgh bij Café de Figuranten

Tickets

De ticketverkoop start op 1 juli 2024.

Via deze website bestel je tickets. De ticketprijs is €27,50- (regulier tarief) en €17,50- (CJP / Stadspas / 65plus). Gebruik daarvoor de kortingscode KORTING1. Heb je beiden een kortingspas? Vul dan de code KORTING2 in. Eerst selecteer je het aantal tickets en vul je je gegevens in. Daarna is er de mogelijkheid om de kortingscode in te vullen.

Let op, bij de ingang vragen de suppoosten naar de kortingskaarten!

E-tickets
Nadat je online hebt betaald, ontvang je de tickets per mail (via Go Tickets). Op het tickets staan de adressen vermeld.

Kaartverkoop bij Café de Figuranten
Op vrijdag en zaterdag verkopen we ook vanaf 16.00 uur kaarten aan de tent. Loop dan even langs bij Café de Figuranten, Rhijnvis Feithstraat 9. Kaarten kun je ook via deze website bestellen.

Drie artiesten per blok
Je bestelt een kaartje met drie voorstellingen van 30 minuten. Het is niet mogelijk om voor losse voorstellingen tickets te bestellen. Kies eerst een blok en dan een groep. In iedere groep zie je dezelfde voorstellingen, maar dan in een andere volgorde.

Minder validen
Helaas is het festival niet toegankelijk voor minder validen omdat de huiskamers zich op verschillende verdiepingen bevinden.

Gratis drie voorstellingen zien?
Meld je dan aan als suppoost en begeleidt de groep van huiskamer naar huiskamer. Hier aanmelden >>

Vragen
Neem dan contact met ons op via de mail.

Kies je stadsdeel!

HUISKAMERFESTIVAL ZUID - vr 30 aug
HUISKAMERFESTIVAL OOST - za 31 aug
HUISKAMERFESTIVAL NOORD - zo 1 sept
HUISKAMERFESTIVAL WEST - wo 4, vr 6 en za 7 sept